Magamról

Saját fotó
Alapvetően pozitív életszemléletem van, ezt szeretném a legválságosabb időkben is megtartani. Imádom a gyerekeimet, férjemet. Szeretem a munkámat, a játszótereket, imádok táncolni, mozogni, aludni, álmodni.

2009. március 25., szerda

Nem tudom,ki hogy van vele, de én is és a lányaim is nagy érdeklődéssel fordulunk a csillagok, bolygók, csillagászat felé. Ezért kaptam fel a fejem a Balaton Plaza 5. üzletében nyitott kiállításra, ahol Ladányi Tamás asztrofotós képei tekinthetők meg Tájak és a csillagos ég címmel. A kiállítás április 14-ig látható.

Ha már itt tartunk felhívnám még a figyelmeteket a Föld Órája című világméretű kampányra, mozgalomra, melynek lényege hogy 2009. március 28-án helyi idő szerint 20.30-tól egy órán keresztül kapcsoljuk le villanyainkat.
A Föld Órája 2009 egy világméretű felhívás, hogy minden egyes ember, minden üzleti vállalkozás és minden közösség cselekedjen. Felhívás a felelősségvállalásra, a fenntartható jövőért való munkálkodásra. Ezen az estén Európától Amerikáig szimbolikus épületek és terek fognak sötétbe borulni. Az emberek a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára, és csatlakoznak ahhoz a mozgalomhoz, melynek célja a természet megóvása, bolygónk jövőjének biztosítása.

...és ha netán olvasnátok is szívesen a gyermekeknek, meg magatoknak is a Napról és barátairól, a többi naprendszerbeli bolygóról, akkor ajánlom figyelmetekbe Nagy Natália: A Nap születésnapja című mesekönyvét, melyben nagyszerű humorral fűszerezve, anyukák,apukák számára is élvezhető stílusban, a Nap meseszerű születésnapi története tárul az olvasók és hallgatók elé. Olyan szülinapi buliba invitál minket, amelyen meghívott a sok égi tünemény (csillagok, bolygók, Napló is).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése